Porte

Vi bygger holdbare og moderne hegn og porte med lang levetid.

Smedejerns­porte

En smuk og funktionel port til din bolig, der både skaber tryghed og en flot facade.

Hos Hegnogporte.dk tilbyder vi salg, montering og professionel vejledning af hegn, låger og porte i holdbart smedejern.

Vi har 20 års erfaring med opsætning af portsystemer, og stræber altid efter et flot resultat til en fair og gennemsigtig pris. Hos Hegnogporte.dk er vi eksperter i smedejernsporte, og kan løse langt de fleste opgaver indenfor diverse portsystemer.

En løsning til dit behov
Med de populære portsystemer fra WIŚNIOWSKI får du et gennemtænkt og funktionelt portsystem.

Det flotte design og smarte system kan tilpasses til netop dit behov. Med uanede muligheder for automatik, betjening og adgangskontrol kan du skabe præcis det portsystem der passer til din bolig eller ejendom.

Kontakt os på telefon 30 20 03 70 for en snak om mulighederne med en smedejernsport, og få et uforpligtende tilbud med fair og gennemsigtige priser.

Ledhejseport

Med en moderne ledhejseport kan du opnå optimal beskyttelse og god plads foran garagen. Vi kan tilbyde den helt rette rådgivning samt opsætning af ledhejseporte til både privat og erhverv.

Automatisk ledhejseport
Med en automatisk ledhejseport kan du styre din port og udnytte den fulde højde. Porten skubbes automatisk op under loftet og er helt tæt når porten lukkes. Det giver optimal beskyttelse af din ejendele eller køretøjer.

Vi har stor erfaring med opsætning af ledhejseporte, og kan tilbyde en skræddersyet løsning. Kontakt os på telefon 30 20 03 70 hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud/pris på en ledhejseport.

Privat & erhverv

Fra vores daglig base i Køge syd for København, kan vi dække hele landet når behovet opstår. Uanset om du er privatperson eller ønsker en professionel løsning til virksomheden, så kan vi levere ALT i hegn- og portsystemer.

Med et hold af dygtige fagfolk og 20 års erfaring, kan vi sammensætte en komplet hegn- og portløsning der passer til alle typer ejendomme.

Vi lytter til dine ønsker og behov, og i kombination med vores faglige viden og korrekt rådgivning, får vi sammen skabt den bedste løsning. Kontakt os på telefon 30 20 03 70 for en uforpligtende snak om ønsker og muligheder.

Serviceaftale

Med en serviceaftale hos os er du sikret at din port altid er vedligeholdt og velfungerende. Vi hjælper både privat og erhverv med at spare besværet, ved at stå for vedligeholdelse af egen port, så du kan bruge din tid der hvor det giver mening.

Vi tror på at vejen til glade kunder opnås gennem overholdelse af aftaler, gennemsigtige priser samt levering af kvalitetsresultater. Vores team af dygtige og servicemindede fagfolk er klar til at sikre at din port altid fungerer perfekt, og giver gerne et uforpligtende tilbud til dig som ønsker en kontinuerlig serviceaftale.

Det er et krav fra Arbejdstilsynet, at der på danske arbejdspladser udføres service af porte minimum en gang årligt. Vi tilbyder faste serviceaftaler på porte, så I aldrig skal bekymre jer om, hvornår det igen skal gøres.

Hvorfor vælge os?

Vi bygger moderne hegn- og portsystemer med lang levetid

 • MONTERING

  Vi monterer alle løsninger selv. Du vælger blot dit drømme hegn eller port.

 • Kvalitetsmaterialer

  Vi bruger byggematerialer i højeste kvalitet, og for os er kun det bedste godt nok.

 • Erfarne montører

  Alle vores montører har stor erfaring. Dermed er du sikret den bedste service.

 • Glade kunder

  Vi lever af vores kunders anbefalinger, og går ikke på kompromis med kvalitet eller service.