Automatisk bomanlæg

Bomsystemer til mange formål

Automatisk bomanlæg

Vi tilbyder forskellige løsninger på automatisk bomanlæg til både små og store behov.

Med et driftsikkert og funktionelt bomanlæg kan du sikre nem og sikker adgangskontrol af din virksomhed, parkeringsanlæg, industrianlæg m.m. Desuden, er et bomsystem en effektiv løsning til regulering af trafikken.

Et automatisk bomanlæg bliver i stigende grad anvendt i flere situationer til både virksomheder, private ejendomme og offentlige institutioner hvor der er behov for begrænset adgang. Hos Hegnogporte.dk er vi eksperter i rådgivning og montering af automatisk bomanlæg, og kan hjælpe med en løsning der passer til netop dit behov.

Vi tilbyder bl.a. løsninger indenfor

Vi lytter til dine ønsker og behov, og i kombination med vores faglige viden og korrekt rådgivning, får vi sammen skabt den bedste løsning. Alle vores bomsystemer er kendetegnet ved et holdbart og funktionelt system, der er tilpasset dit behov.

Elektrisk bomsystem

Når vi opsætter et bomanlæg har vi fokus på at levere et funktionelt, pålideligt og elektronisk bomsystem med nem vedligeholdelse. Uanset om bommen anvendes til virksomheder, industrianlæg eller trafikregulering er det helt essentielt, at systemet er driftsikkert og holder i mange år.

Hos Hegnogporte.dk klarer vi alt fra salg, montering og servicering af automatiske bomanlæg. Det sikrer dig et professionelt og kvalitetsbevidst resultat.

Kontakt os

Kontakt os på telefon 30 20 03 70 eller send os en besked via kontaktformularen. Fra vores daglig base i Køge syd for København, kan vi servicerer hele Sjælland når du ønsker opsætning af automatisk bomanlæg

Michael Mikkelsen
Indehaver

Råd & vejledning

Med et hold af dygtige fagfolk og 20 års erfaring, kan vi sammensætte en komplet hegn- og portløsning der passer til alle typer ejendomme.

Vi lytter til dine ønsker og behov, og i kombination med vores faglige viden og korrekt rådgivning, får vi sammen skabt den bedste løsning.

Privat & erhverv

Fra vores daglig base i Køge syd for København, kan vi dække hele landet når behovet opstår. Uanset om du er privatperson eller ønsker en professionel løsning til virksomheden, så kan vi levere ALT i hegn- og portsystemer.

Kontakt os på telefon 30 20 03 70 for en uforpligtende snak om ønsker og muligheder.

Hvorfor vælge os?

Vi bygger moderne hegn- og portsystemer med lang levetid

 • MONTERING

  Vi monterer alle løsninger selv. Du vælger blot dit drømme hegn eller port.

 • Kvalitetsmaterialer

  Vi bruger byggematerialer i højeste kvalitet, og for os er kun det bedste godt nok.

 • Erfarne montører

  Alle vores montører har stor erfaring. Dermed er du sikret den bedste service.

 • Glade kunder

  Vi lever af vores kunders anbefalinger, og går ikke på kompromis med kvalitet eller service.

© Copyright - Hegn Og Porte