Foldeport

Pladsbesparende løsninger

Foldeport

Hos Hegnogporte.dk udfører vi montage af holdbare kvalitets foldeporte.

Vi har mere end 20 års erfaring inden for branchen, og vi er derfor eksperter. Hos os værner vi om god service og høj kvalitet. Vi tror på, at de bedste resultater skabes gennem tæt kundekontakt. Derfor lytter vi altid til dine behov og ønsker.

I kombination med vores brede faglige viden og kyndige rådgivning, får du monteret den perfekte foldeport. Et resultat som du kan være tilfreds med mange år frem.

Vi tilbyder bl.a. løsninger indenfor

Vi lytter til dine ønsker og behov, og i kombination med vores faglige viden og korrekt rådgivning, får vi sammen skabt den bedste løsning. Alle vores bomsystemer er kendetegnet ved et holdbart og funktionelt system, der er tilpasset dit behov.

Energirigtig foldeport

En foldeport har en lang række fordele. Først og fremmest, så kan de monteres på den udvendige side af bygningen, så de ikke fylder i rummet. Derudover er en foldeport utroligt vindstabile, hvis de er af høj kvalitet, og det er de hos Hegnogporte.dk.

Sidst men ikke mindst, så er foldeporte en energirigtig løsning med en solid isoleringsevne. På den måde kan du spare en masse penge på varmeregningen.

Når det kommer til foldeporte, er mulighederne mange. Du kan altid trække på vores erfaring, og få kyndig vejledning omkring din kommende foldeport.

Få en foldeport til en god pris

Hos Hegnogporte.dk monterer vi foldeporte til konkurrencedygtige priser. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, såvel som kvaliteten af vores produkter. Vi tror ikke på at kvalitet skal koste en formue. Derfor stræber vi altid efter at finde den mest optimale løsning til den bedste pris. På den måde er du sikret kvalitet til en god pris hos Hegnogporte.dk.

Vi er mødestabile, effektive og pligtopfyldende. Hos os er en aftale en aftale, og du kan altid stole på at vi overholder den.

Kontakt os

Kontakt os på telefon 30 20 03 70 eller send os en besked via kontaktformularen. Fra vores daglig base i Køge syd for København, kan vi servicerer hele Sjælland når du ønsker at få monteret en energirigtig foldeport.

Michael Mikkelsen
Indehaver

Råd & vejledning

Med et hold af dygtige fagfolk og 20 års erfaring, kan vi sammensætte en komplet hegn- og portløsning der passer til alle typer ejendomme.

Vi lytter til dine ønsker og behov, og i kombination med vores faglige viden og korrekt rådgivning, får vi sammen skabt den bedste løsning.

Privat & erhverv

Fra vores daglig base i Køge syd for København, kan vi dække hele landet når behovet opstår. Uanset om du er privatperson eller ønsker en professionel løsning til virksomheden, så kan vi levere ALT i hegn- og portsystemer.

Kontakt os på telefon 30 20 03 70 for en uforpligtende snak om ønsker og muligheder.

Hvorfor vælge os?

Vi bygger moderne hegn- og portsystemer med lang levetid

 • MONTERING

  Vi monterer alle løsninger selv. Du vælger blot dit drømme hegn eller port.

 • Kvalitetsmaterialer

  Vi bruger byggematerialer i højeste kvalitet, og for os er kun det bedste godt nok.

 • Erfarne montører

  Alle vores montører har stor erfaring. Dermed er du sikret den bedste service.

 • Glade kunder

  Vi lever af vores kunders anbefalinger, og går ikke på kompromis med kvalitet eller service.

© Copyright - Hegn Og Porte