Om os

Landsdækkende service med over 20 års erfaring

Hvem er vi?

Hegnogporte.dk har mere end 20 års erfaring fra branchen, og har løst mange spændende opgaver i hele landet. Vi er specialister i opsætning og professionel rådgivning til både privat og erhverv.

Med base i Køge syd for København servicerer vi både private kunder samt større virksomheder med professionel industrisikring. For os er ingen opgave for stor eller lille, og vi kommer gerne forbi til en snak om mulighederne for et hegn eller port til din bolig eller virksomhed.

Hos Hegnogporte.dk klarer vi alt fra salg, montering og servicering af din løsning. Vores erfarne montører tilbyder et professionel og kvalitetsbevidst arbejde, som du får glæde af i mange år frem.

Kontakt os
Kontakt os hvis du har spørgsmål til lige netop dit projekt, eller ønsker inspiration og vejledning til den helt rette løsning – vi løser både store og små opgaver, og sidder også klar til at hjælpe dig.
Hos os er kvalitet og levering til tiden altid i fokus.

Michael Mikkelsen
Indehaver

Råd & vejledning

Med et hold af dygtige fagfolk og 20 års erfaring, kan vi sammensætte en komplet hegn- og portløsning der passer til alle typer ejendomme.

Vi lytter til dine ønsker og behov, og i kombination med vores faglige viden og korrekt rådgivning, får vi sammen skabt den bedste løsning.

Privat & erhverv

Fra vores daglig base i Køge syd for København, kan vi dække hele landet når behovet opstår. Uanset om du er privatperson eller ønsker en professionel løsning til virksomheden, så kan vi levere ALT i hegn- og portsystemer.

Kontakt os på telefon 30 20 03 70 for en uforpligtende snak om ønsker og muligheder.

Hvorfor vælge os?

Vi bygger moderne hegn- og portsystemer med lang levetid

 • MONTERING

  Vi monterer alle løsninger selv. Du vælger blot dit drømme hegn eller port.

 • Kvalitetsmaterialer

  Vi bruger byggematerialer i højeste kvalitet, og for os er kun det bedste godt nok.

 • Erfarne montører

  Alle vores montører har stor erfaring. Dermed er du sikret den bedste service.

 • Glade kunder

  Vi lever af vores kunders anbefalinger, og går ikke på kompromis med kvalitet eller service.

© Copyright - Hegn Og Porte