Låsesystemer

Når sikkerheden skal være i top

Låsekasser og tilhørende anslag

Har du behov for adgangskontrol og øget sikkerhed?

Hos Hegnogporte.dk tilbyder vi montering og professionel vejledning af forskellige låsekasser, anslag til låsekasser og adgangskontrol til dit portsystem.

Har du udfordringer med en port der svinger op i kraftig blæst? Med montering af en låsekasse kan du forhindrer dette, selvom porten ikke er låst for adgang.

Låsesystem i høj kvalitet
Vi monterer låsesystemer og anslag til låsekasser i høj kvalitet. Det sikrer et holdbart og vedligeholdelsesfrit låsesystem, der giver mulighed for effektiv adgangskontrol på din port.

Fra vores daglig base i Køge syd for København, kan vi dække hele landet med alt fra rådgivning, montering og salg af låsekasser og tilbehør. Kontakt os på telefon 30 20 03 70 for en uforpligtende snak om ønsker og muligheder med en låsekasse til din port.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Privat & erhverv

Fra vores daglig base i Køge syd for København, kan vi dække hele landet når behovet opstår. Uanset om du er privatperson eller ønsker en professionel løsning til virksomheden, så kan vi levere ALT i hegn- og portsystemer.

Med et hold af dygtige fagfolk og 20 års erfaring, kan vi sammensætte en komplet hegn- og portløsning der passer til alle typer ejendomme.

Vi lytter til dine ønsker og behov, og i kombination med vores faglige viden og korrekt rådgivning, får vi sammen skabt den bedste løsning. Kontakt os på telefon 30 20 03 70 for en uforpligtende snak om ønsker og muligheder.

Serviceaftale

Med en serviceaftale hos os er du sikret at din port altid er vedligeholdt og velfungerende. Vi hjælper både privat og erhverv med at spare besværet, ved at stå for vedligeholdelse af egen port, så du kan bruge din tid der hvor det giver mening.

Vi tror på at vejen til glade kunder opnås gennem overholdelse af aftaler, gennemsigtige priser samt levering af kvalitetsresultater. Vores team af dygtige og servicemindede fagfolk er klar til at sikre at din port altid fungerer perfekt, og giver gerne et uforpligtende tilbud til dig som ønsker en kontinuerlig serviceaftale.

Det er et krav fra Arbejdstilsynet, at der på danske arbejdspladser udføres service af porte minimum en gang årligt. Vi tilbyder faste serviceaftaler på porte, så I aldrig skal bekymre jer om, hvornår det igen skal gøres.

Hvorfor vælge os?

Vi bygger moderne hegn- og portsystemer med lang levetid

 • MONTERING

  Vi monterer alle løsninger selv. Du vælger blot dit drømme hegn eller port.

 • Kvalitetsmaterialer

  Vi bruger byggematerialer i højeste kvalitet, og for os er kun det bedste godt nok.

 • Erfarne montører

  Alle vores montører har stor erfaring. Dermed er du sikret den bedste service.

 • Glade kunder

  Vi lever af vores kunders anbefalinger, og går ikke på kompromis med kvalitet eller service.