Støjhegn

Nem vedligeholdelse og lang holdbarhed

Støjhegn

Slip for irriterende larm og støj fra trafik, jernbane etc. Med et lyddæmpende hegn fra Hegnogporte.dk kan du igen nyde dine udearealer, og samtidig skabe et en æstetisk ramme om din grund.

Hos Hegnogporte.dk tilbyder vi salg, montering og professionel vejledning af forskellige støjhegn, støjværn og lyddæmpende hegnssystemer til alle typer ejendomme.

Effektivt støjværn
Vi har mere end 20 års erfaring med opsætning og montering af effektive støjhegn til privat og erhverv. Tag os med på råd når du skal have nyt hegn. Vi vejleder omkring mulighederne, optimal placering og hvordan du mest effektiv skærmer for irriterende støj.

Fra vores daglig base i Køge syd for København, kan vi dække hele landet med alt fra rådgivning, montering og salg af støjhegn. Kontakt os på telefon 30 20 03 70 for en uforpligtende snak om ønsker og muligheder med støjhegn.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Råd & vejledning

Med et hold af dygtige fagfolk og 20 års erfaring, kan vi sammensætte en komplet hegn- og portløsning der passer til alle typer ejendomme.

Vi lytter til dine ønsker og behov, og i kombination med vores faglige viden og korrekt rådgivning, får vi sammen skabt den bedste løsning.

Privat & erhverv

Fra vores daglig base i Køge syd for København, kan vi dække hele landet når behovet opstår. Uanset om du er privatperson eller ønsker en professionel løsning til virksomheden, så kan vi levere ALT i hegn- og portsystemer.

Kontakt os på telefon 30 20 03 70 for en uforpligtende snak om ønsker og muligheder.

Hvorfor vælge os?

Vi bygger moderne hegn- og portsystemer med lang levetid

 • MONTERING

  Vi monterer alle løsninger selv. Du vælger blot dit drømme hegn eller port.

 • Kvalitetsmaterialer

  Vi bruger byggematerialer i højeste kvalitet, og for os er kun det bedste godt nok.

 • Erfarne montører

  Alle vores montører har stor erfaring. Dermed er du sikret den bedste service.

 • Glade kunder

  Vi lever af vores kunders anbefalinger, og går ikke på kompromis med kvalitet eller service.

© Copyright - Hegn Og Porte