Støjhegn

Reducer støjniveauet på dine udendørsarealer med et støjhegn

Støjhegn

Larmende støj fra trafikken, nabolaget eller andet kan være til stor gene, men der findes heldigvis en løsning. Et støjhegn reducerer udefrakommende lyde, og kan skabe en mere rolig atmosfære omkring et støjende område.

Mange forbinder et støjhegn med et grimt plastiklignende hegn der står langs en motorvej, men sådan behøver det ikke at være. Der findes en masse forskellige designs udviklet netop med fokus på udseendet af dem, så du kan nyde dine udendørsarealer med udsigt til et hegn, der samtidig skaber en æstetisk ramme omkring dine omgivelser. Med Hegn og Porte får du:

  • Reduceret støjniveau
  • Kyndig vejledning
  • Professionel montering

Vi hjælper privat- og erhvervskunder i hele Danmark. Kontakt os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Privat og erhverv

Uanset om du er privatperson, der har brug for et støjhegn til din have, eller du i erhvervssammenhæng har planer om at støjreducere et større område, kan vi hjælpe. Vi har mere end 20 års erfaring, og står altid klar til professionel rådgivning og vejledning, så du får det mest optimale ud af støjhegnet. Vi tilbyder bl.a. også:

Kontakt

Vi er en virksomhed, der er stolte af vores fag. Vi gør os hele tiden umage for at blive bedre, så vi altid kan levere den bedste vejledning og de skarpeste løsninger til dig som kunde. Hegn og Porte holder til i Køge syd for København, men dækker hele Danmark. Skal vi også hjælpe jer med at finde den bedste løsning? Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på 30 20 03 70 eller skriv til os ved at sende en mail til kontakt@hegnogporte.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!