Vedligeholdesesfri

Hegn & PorteVedligeholdesesfri

Artura

Førhen var byg selv kun noget der gjaldt træhegn, men denne serie er enten kombineret med stålstolper eller kompositstolper 100% vedligeholdelsesfrit. Artura hegnet åbner op for alle muligheder indenfor byg selv verdenen.

Cubic Rammehegn

Den autentiske jordbrune farve på både polyrattan og træet passer smukt ind i naturens egne farver, og netop muligheden for at kombinere træ, polyrattan, galvaniseret og stål giver uanede muligheder i et samspil, hvor natur og arkitektur supplerer hinanden.

Futura

Til at skabe en personlig og stemningsfuld indretning af haven eller terrassen. Hegnet fås både i sort og hvid, således kan du matche lige netop din stil.

Futura Deko

De små sprækker gør hegnet oplagt til at lave en afskærmning på terrassen eller ud imod haven. Lad lidt lys passere, men værn om privatlivet.

GH System

Det vil med vores havehegn været slut med maling og olie. Vores komposit hegn giver et miljøvenligt hegn da alle vores materialer kan genbruges.

Stålespalier

Klematis, Hortensia, Vinterjasmin og Kamæleonbuske er alle planter, der gladeligt slår sig løs på et espalier. Lad dem danne farverige rammer om familiens uderum.

Trend

Lad pensel, sandpapir og maling ligge. Trend hegnet er udført i polyrattan flet omkring en ramme i aluminium, således er du sikret minimal vedligehold og maksimal levetid.

Trend foldevægge

Bliver boligens underumsekspert træt af hegnets placering, er det nemt og ligetil at flytte læskærmen.

Windbreaker

Enkel og smuk løsning, der i designet forener det praktiske med det æstetiske. Windbreakeren leveres i klassisk hvid eller sort vandfast dug som er vedligeholdelsesfrit.