Industrisikring

Få dig en omgang sikkerhed med vores industrisikring

Hegn & PorteIndustrisikring

Skydeporte

– Udnyt pladsen med en skydeport

Skydeporte har mange funktioner samt anvendelsesmuligheder, og benyttes bl.a til sikring og indhegning af erhvervs- og industriejendomme. En skydeport betjenes sidelæns, og giver optimal pladsbenyttelse – derfor er den også et populært valg til sikring af garage, indkørsel m.m. hos mange private.

Uanede muligheder
Skydeporte kan leveres og monteres til alle typer ejendomme, og du vælger selv om den skal betjenes manuelt eller med innovativt automatik.

Alt afhængig af størrelse og sammensætning, kan en skydeport være fremstillet i aluminium eller stålprofiler. Alle vores porte er kendetegnet ved et holdbart og funktionelt system, der er tilpasset dit behov.

Få mere info
Kontakt os på telefon 30 20 03 70 for en uforpligtende snak om muligheder og priser på en skydeport. Du kan også se meget mere i produktkataloget fra vores anerkendte producent WIŚNIOWSKI.

Dobbeltfløjet porte

– Manuel eller automatisk låsesystem?

Få leveret og monteret et komplet portsystem med en dobbeltfløjet åbning og 2 rammer. Porten kan tilpasses 2-12 meter og giver en holdbar og sikker indhegning af din ejendom.

Vælg selv dit system
Vores manuelle porte leveres som en komplet løsning inkl. cylinderlås og nøgler.

Ønsker du en automatisk låsning til din port? Producenten tilpasser de enkelte profiler hertil, så kabler, motor m.m. er skjult. Med en port fra Hegn og Porte er du sikret grundig rådgivning om det rigtige valg.

Få mere info
Kontakt os på telefon 30 20 03 70 for en uforpligtende snak om muligheder og priser. Du kan også se mere i produktkataloget fra den anerkendte producent WIŚNIOWSKI.

Bomanlæg

– Minimal slidtage og vedligeholdelse

Med et moderne og innovativt bomanlæg kan du sikre alt fra effektiv adgangskontrol af din ejendom, parkeringsanlæg m.m., til effektiv trafikregulering efter behov.

Et bomsystem bliver i stigende grad anvendt i flere situationer til både virksomheder, private ejendomme og parkeringsanlæg hvor der er behov for begrænset adgang. Hos Hegn Og Porte er vi eksperter i rådgivning og montering af bomanlæg, og kan hjælpe med en løsning der passer til netop dit behov.

Teknologi i højsædet

Vi tilbyder forskellige løsninger på automatisk bomanlæg til både små og store behov. Fælles for alle vores løsninger er, at teknologi og funktionalitet er i fokus.

Med et fuldautomatisk og støjsvagt bomanlæg, kan vi løse alle opgaver fra effektiv adgangskontrol til driftsikker trafikregulering.

Få mere info
Kontakt os på telefon 30 20 03 70 for en uforpligtende snak, om mulighederne med et bomlæg til din ejendom.

Fletværk Hegn

– Mange muligheder

Med et alsidigt og tilpasset trådhegn kan du få sikring og indhegning af et stort udeareal. Vores trådhegn leveres som standard med stolper og stiver af profiljern, men andre løsninger kan også leveres efter behov og ønsker til montering.

Få mere info
Kontakt os på telefon 30 20 03 70 for en uforpligtende snak om et professionelt trådhegn. Du kan få mere info og se flere muligheder i produktkataloget fra WIŚNIOWSKI.

Panelhegn

– Et robust og stabilt hegn

Med et panelhegn er du sikret et solidt hegn med en lang levetid. Som standard leveres vores panelhegn galvaniseret og i farven sort.

Kan anvendes til solid indhegning af alle typer områder.

Få mere info
Kontakt os på telefon 30 20 03 70 for en uforpligtende snak om et panelhegn. Se flere muligheder i produktkataloget fra WIŚNIOWSKI.