Industrisikring

Få dig en omgang sikkerhed med vores industrisikring

Skydeporte

– Udnyt pladsen med en skydeport

Skydeporte har mange funktioner samt anvendelsesmuligheder, og benyttes bl.a til sikring og indhegning af erhvervs- og industriejendomme. En skydeport betjenes sidelæns, og giver optimal pladsbenyttelse – derfor er den også et populært valg til sikring af garage, indkørsel m.m. hos mange private.

Uanede muligheder
Skydeporte kan leveres og monteres til alle typer ejendomme, og du vælger selv om den skal betjenes manuelt eller med innovativt automatik.

Alt afhængig af størrelse og sammensætning, kan en skydeport være fremstillet i aluminium eller stålprofiler. Alle vores porte er kendetegnet ved et holdbart og funktionelt system, der er tilpasset dit behov.

Få mere info
Kontakt os på telefon 30 20 03 70 for en uforpligtende snak om muligheder og priser på en skydeport. Du kan også se meget mere i produktkataloget fra vores anerkendte producent WIŚNIOWSKI.

Dobbeltfløjet porte

– Manuel eller automatisk låsesystem?

Få leveret og monteret et komplet portsystem med en dobbeltfløjet åbning og 2 rammer. Porten kan tilpasses 2-12 meter og giver en holdbar og sikker indhegning af din ejendom.

Vælg selv dit system
Vores manuelle porte leveres som en komplet løsning inkl. cylinderlås og nøgler.

Ønsker du en automatisk låsning til din port? Producenten tilpasser de enkelte profiler hertil, så kabler, motor m.m. er skjult. Med en port fra Hegnogporte.dk er du sikret grundig rådgivning om det rigtige valg.

Få mere info
Kontakt os på telefon 30 20 03 70 for en uforpligtende snak om muligheder og priser. Du kan også se mere i produktkataloget fra den anerkendte producent WIŚNIOWSKI.

Bomanlæg

– Minimal slidtage og vedligeholdelse

Med et moderne og innovativt bomanlæg kan du sikre alt fra effektiv adgangskontrol af din ejendom, parkeringsanlæg m.m., til effektiv trafikregulering efter behov.

Et bomsystem bliver i stigende grad anvendt i flere situationer til både virksomheder, private ejendomme og parkeringsanlæg hvor der er behov for begrænset adgang. Hos Hegnogporte.dk er vi eksperter i rådgivning og montering af bomanlæg, og kan hjælpe med en løsning der passer til netop dit behov.

Teknologi i højsædet
Vi tilbyder forskellige løsninger på automatisk bomanlæg til både små og store behov. Fælles for alle vores løsninger er, at teknologi og funktionalitet er i fokus.

Med et fuldautomatisk og støjsvagt bomanlæg, kan vi løse alle opgaver fra effektiv adgangskontrol til driftsikker trafikregulering.

Få mere info
Kontakt os på telefon 30 20 03 70 for en uforpligtende snak, om mulighederne med et bomlæg til din ejendom.

Fletværk Hegn

– Mange muligheder

Med et alsidigt og tilpasset trådhegn kan du få sikring og indhegning af et stort udeareal. Vores trådhegn leveres som standard med stolper og stiver af profiljern, men andre løsninger kan også leveres efter behov og ønsker til montering.

Få mere info
Kontakt os på telefon 30 20 03 70 for en uforpligtende snak om et professionelt trådhegn. Du kan få mere info og se flere muligheder i produktkataloget fra WIŚNIOWSKI.

Panelhegn

– Et robust og stabilt hegn

Med et panelhegn er du sikret et solidt hegn med en lang levetid. Som standard leveres vores panelhegn galvaniseret og i farven sort.

Kan anvendes til solid indhegning af alle typer områder.

Få mere info
Kontakt os på telefon 30 20 03 70 for en uforpligtende snak om et panelhegn. Se flere muligheder i produktkataloget fra WIŚNIOWSKI.

Sikring med pullert

 • Mange anvendelsesmuligheder
 • Kan også monteres med stander til skilte
 • Sikkerhedsmæssig gevinst for den bløde trafik

Stationær
Rocycle er stationære steller, som findes i mange varianter til brug for forskellige formål.

Fleksibel
De er alle produceret af vulkaniseret gummi, hvilket giver en stærk og fleksibel stele.

DEn er så fleksibel, at den kan bøjes 90 grader og returnere til opretstående stilling, når belastningen fjernes.

Påkøresstelerne med lav hastighed, vil det ikke skabe større skader på bilen. Påkøres de med høj hastighed, vil det resultere i skader på bilen

Automatisk hæve/sænkepullert

PILOMAT er et af markedets absolut stærkeste mærker inden for automatiske hæve/sænke pullerter. Disse pullerter er specielt designet til at standse køretøjer, og drives hovedsageligt hydraulisk, hvilket passer godt til vores nordiske klima. Hydraulik eliminerer problemer med fugt og kondens, som kan forekomme i pneumatiske løsninger.

Pullerterne findes i tre forskellige dimensioner  med høj sikkerhedsklassifikation.

Bil og sti spærre

Vores nyeste og mest alsidige spærrebom.
Udviklet til at imødekomme alle tænkelige ønsker om brugervenlige funktioner og låsemuligheder. Spærrebommen begrænser og regulerer trafik i f.eks. boligområder og cykel- og gangstier.
Spærrebom kan leveres med både manuel og elektrisk åbning.

Privat & erhverv

Fra vores daglig base i Køge syd for København, kan vi dække hele landet når behovet opstår. Uanset om du er privatperson eller ønsker en professionel løsning til virksomheden, så kan vi levere ALT i hegn- og portsystemer.

Med et hold af dygtige fagfolk og 20 års erfaring, kan vi sammensætte en komplet hegn- og portløsning der passer til alle typer ejendomme.

Vi lytter til dine ønsker og behov, og i kombination med vores faglige viden og korrekt rådgivning, får vi sammen skabt den bedste løsning. Kontakt os på telefon 30 20 03 70 for en uforpligtende snak om ønsker og muligheder.

Serviceaftale

Med en serviceaftale hos os er du sikret at din port altid er vedligeholdt og velfungerende. Vi hjælper både privat og erhverv med at spare besværet, ved at stå for vedligeholdelse af egen port, så du kan bruge din tid der hvor det giver mening.

Vi tror på at vejen til glade kunder opnås gennem overholdelse af aftaler, gennemsigtige priser samt levering af kvalitetsresultater. Vores team af dygtige og servicemindede fagfolk er klar til at sikre at din port altid fungerer perfekt, og giver gerne et uforpligtende tilbud til dig som ønsker en kontinuerlig serviceaftale.

Det er et krav fra Arbejdstilsynet, at der på danske arbejdspladser udføres service af porte minimum en gang årligt. Vi tilbyder faste serviceaftaler på porte, så I aldrig skal bekymre jer om, hvornår det igen skal gøres.

Hvorfor vælge os?

Vi bygger moderne hegn- og portsystemer med lang levetid

 • MONTERING

  Vi monterer alle løsninger selv. Du vælger blot dit drømme hegn eller port.

 • Kvalitetsmaterialer

  Vi bruger byggematerialer i højeste kvalitet, og for os er kun det bedste godt nok.

 • Erfarne montører

  Alle vores montører har stor erfaring. Dermed er du sikret den bedste service.

 • Glade kunder

  Vi lever af vores kunders anbefalinger, og går ikke på kompromis med kvalitet eller service.

© Copyright - Hegn Og Porte