Industrisikring

Vi hjælper jer med at sikre jeres virksomhed

Industrisikring til enhver virksomhed

Hos Hegn og Porte er vi specialiserede i industrisikring, og har mere end 20 års erfaring i bagagen. Med industrisikring er jeres virksomhed og ejendele bedre sikret mod uvedkommende adgang, og vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige løsninger og adgangskontrol. Vi tilbyder bl.a.:

I er altid velkommen til at tage fat i os for at høre om de mange forskellige muligheder, der er omkring sikring af virksomheder. Tag et kig i produktkataloget og kontakt os på 30 20 03 70 eller ved at skrive til os på enten kontakt@hegnogporte.dk eller via vores kontaktformular.

Serviceaftale

Når I har fået monteret industrisikring fra Hegn og Porte, har I mulighed for at tegne en serviceaftale, så I kan være sikre på, at jeres porte og andre adgange altid er vedligeholdt. Det er et krav fra Arbejdstilsynet at der udføres service på porte mindst en gang om året på danske arbejdspladser.

Vi sigter altid mod at få og opretholde en god relation til vores kunder. Vi sætter barren højt, når det kommer til kvalitet i vores arbejde samt overholdelse af aftaler.

Gør det let for jer selv med en serviceaftale, når I har fået monteret og installeret sikring, hegn m.m. fra Hegn og Porte. Så sørger vi for, at udføre service på de rigtige tidspunkter.

Kontakt Hegn og Porte

Med mere end 20 års erfaring i ryggen, står vi klar til også at hjælpe jer med industrisikring. Vi holder til i Køge syd for København, hvorfra vi kører ud til hele landet. Skal vi også hjælpe jer?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud, eller hør blot nærmer om, hvad vi kan tilbyde netop jer. Vi kan kontaktes på 30 20 03 70 eller på kontakt@hegnogporte.dk. I er også velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra jer!

Skydeporte

– Udnyt pladsen med en skydeport

Skydeporte har mange funktioner samt anvendelsesmuligheder, og benyttes bl.a til sikring og indhegning af erhvervs- og industriejendomme. En skydeport betjenes sidelæns, og giver optimal pladsbenyttelse – derfor er den også et populært valg til sikring af garage, indkørsel m.m. hos mange private.

Uanede muligheder
Skydeporte kan leveres og monteres til alle typer ejendomme, og du vælger selv om den skal betjenes manuelt eller med innovativt automatik.

Alt afhængig af størrelse og sammensætning, kan en skydeport være fremstillet i aluminium eller stålprofiler. Alle vores porte er kendetegnet ved et holdbart og funktionelt system, der er tilpasset dit behov.

Få mere info
Kontakt os på telefon 30 20 03 70 for en uforpligtende snak om muligheder og priser på en skydeport. Du kan også se meget mere i produktkataloget fra vores anerkendte producent WIŚNIOWSKI.

Læs mere om vores skydeporte her.

Dobbeltfløjet porte

– Manuel eller automatisk låsesystem?

Få leveret og monteret et komplet portsystem med en dobbeltfløjet åbning og 2 rammer. Porten kan tilpasses 2-12 meter og giver en holdbar og sikker indhegning af din ejendom.

Vælg selv dit system
Vores manuelle porte leveres som en komplet løsning inkl. cylinderlås og nøgler.

Ønsker du en automatisk låsning til din port? Producenten tilpasser de enkelte profiler hertil, så kabler, motor m.m. er skjult. Med en port fra Hegnogporte.dk er du sikret grundig rådgivning om det rigtige valg.

Få mere info
Kontakt os på telefon 30 20 03 70 for en uforpligtende snak om muligheder og priser. Du kan også se mere i produktkataloget fra den anerkendte producent WIŚNIOWSKI.

Bomanlæg

– Minimal slidtage og vedligeholdelse

Med et moderne og innovativt bomanlæg kan du sikre alt fra effektiv adgangskontrol af din ejendom, parkeringsanlæg m.m., til effektiv trafikregulering efter behov.

Et bomsystem bliver i stigende grad anvendt i flere situationer til både virksomheder, private ejendomme og parkeringsanlæg hvor der er behov for begrænset adgang. Hos Hegnogporte.dk er vi eksperter i rådgivning og montering af bomanlæg, og kan hjælpe med en løsning der passer til netop dit behov.

Teknologi i højsædet
Vi tilbyder forskellige løsninger på automatisk bomanlæg til både små og store behov. Fælles for alle vores løsninger er, at teknologi og funktionalitet er i fokus.

Med et fuldautomatisk og støjsvagt bomanlæg, kan vi løse alle opgaver fra effektiv adgangskontrol til driftsikker trafikregulering.

Få mere info
Kontakt os på telefon 30 20 03 70 for en uforpligtende snak, om mulighederne med et bomlæg til din ejendom.

Fletværk Hegn

– Mange muligheder

Med et alsidigt og tilpasset trådhegn kan du få sikring og indhegning af et stort udeareal. Vores trådhegn leveres som standard med stolper og stiver af profiljern, men andre løsninger kan også leveres efter behov og ønsker til montering.

Få mere info
Kontakt os på telefon 30 20 03 70 for en uforpligtende snak om et professionelt trådhegn. Du kan få mere info og se flere muligheder i produktkataloget fra WIŚNIOWSKI.

Panelhegn

– Et robust og stabilt hegn

Med et panelhegn er du sikret et solidt hegn med en lang levetid. Som standard leveres vores panelhegn galvaniseret og i farven sort.

Kan anvendes til solid indhegning af alle typer områder.

Få mere info
Kontakt os på telefon 30 20 03 70 for en uforpligtende snak om et panelhegn. Se flere muligheder i produktkataloget fra WIŚNIOWSKI.

Sikring med pullert

  • Mange anvendelsesmuligheder
  • Kan også monteres med stander til skilte
  • Sikkerhedsmæssig gevinst for den bløde trafik

Stationær
Rocycle er stationære steller, som findes i mange varianter til brug for forskellige formål.

Fleksibel
De er alle produceret af vulkaniseret gummi, hvilket giver en stærk og fleksibel stele.

DEn er så fleksibel, at den kan bøjes 90 grader og returnere til opretstående stilling, når belastningen fjernes.

Påkøresstelerne med lav hastighed, vil det ikke skabe større skader på bilen. Påkøres de med høj hastighed, vil det resultere i skader på bilen

Automatisk hæve/sænkepullert

PILOMAT er et af markedets absolut stærkeste mærker inden for automatiske hæve/sænke pullerter. Disse pullerter er specielt designet til at standse køretøjer, og drives hovedsageligt hydraulisk, hvilket passer godt til vores nordiske klima. Hydraulik eliminerer problemer med fugt og kondens, som kan forekomme i pneumatiske løsninger.

Pullerterne findes i tre forskellige dimensioner  med høj sikkerhedsklassifikation.

Bil og sti spærre

Vores nyeste og mest alsidige spærrebom.
Udviklet til at imødekomme alle tænkelige ønsker om brugervenlige funktioner og låsemuligheder. Spærrebommen begrænser og regulerer trafik i f.eks. boligområder og cykel- og gangstier.
Spærrebom kan leveres med både manuel og elektrisk åbning.