Komposithegn

Nem vedligeholdelse og lang holdbarhed

Et populært valg

Det tidløse og moderne komposithegn er populært hos rigtig mange boligejere. Med nem vedligeholdelse og et fleksibelt system, kan du sammensætte dit hegn præcis til dine ønsker og behov.

Det specielle materiale i komposit er sammensat af flere elementer, og opsættes med et væld af muligheder for farve, struktur og udtryk. Et komposithegn er perfekt som mindre læhegn samt afskærmning i haven, eller som et større hegnsystem der flot indrammer din grund.

Tag os med på råd
Fra vores daglig base i Køge syd for København, kan vi dække hele landet med alt fra rådgivning, montering og salg af hegn. Kontakt os på telefon 30 20 03 70 for en uforpligtende snak om ønsker og muligheder, eller udfyld vores kontaktformular herunder.

Med mere end 20 års erfaring i opsætning af hegn- og portsystemer, garanterer vi et flot resultat til en fair og gennemsigtig pris.

Råd & vejledning

Med et hold af dygtige fagfolk og 20 års erfaring, kan vi sammensætte en komplet hegn- og portløsning der passer til alle typer ejendomme.

Vi lytter til dine ønsker og behov, og i kombination med vores faglige viden og korrekt rådgivning, får vi sammen skabt den bedste løsning.

Privat & erhverv

Fra vores daglig base i Køge syd for København, kan vi dække hele landet når behovet opstår. Uanset om du er privatperson eller ønsker en professionel løsning til virksomheden, så kan vi levere ALT i hegn- og portsystemer.

Kontakt os på telefon 30 20 03 70 for en uforpligtende snak om ønsker og muligheder.

Hvorfor vælge os?

Vi bygger moderne hegn- og portsystemer med lang levetid

 • MONTERING

  Vi monterer alle løsninger selv. Du vælger blot dit drømme hegn eller port.

 • Kvalitetsmaterialer

  Vi bruger byggematerialer i højeste kvalitet, og for os er kun det bedste godt nok.

 • Erfarne montører

  Alle vores montører har stor erfaring. Dermed er du sikret den bedste service.

 • Glade kunder

  Vi lever af vores kunders anbefalinger, og går ikke på kompromis med kvalitet eller service.

© Copyright - Hegn Og Porte