Træhegn

Hegn & PorteTræhegn

Atrium

Til at skabe en personlig og stemningsfuld indretning af haven eller terrassen. Hegnet fås både i sort og hvid, således kan du matche lige netop din stil.

Bergen

Lameller giver et smukt spil i det tætte hegn og lukker af for nysgerrige blikke. Vælg modellen med espalier i toppen, hvis ikke alt og alle skal lukkes ude.

Classic

Værn om privatlivet og lav en afgrænsning med et stakit omkring forhaven. Således skaber du en afgrænsning uden at lukke for meget af. Samspillet mellem brede og smalle stave giver hegnet et let udtryk.

Country Facadehegn

Til at skabe en personlig og stemningsfuld indretning af haven eller terrassen. Hegnet fås både i sort og hvid, således kan du matche lige netop din stil.

Cubic Rammehegn

Den autentiske jordbrune farve på både polyrattan og træet passer smukt ind i naturens egne farver, og netop muligheden for at kombinere træ, polyrattan, galvaniseret og stål giver uanede muligheder i et samspil, hvor natur og arkitektur supplerer hinanden.

Decora

Lad lamellerne skabe læ, uden at lukke hele verdenen ude. Den luftige afslutning lader dig nyde naturen i fulde drag.

Ligno forhavehegn

Sammenhængen mellem låger og hegn bliver underbygget af bueformer og lige linjer. Afstanden mellem stavene skaber et luftigt hegn der giver god afgrænsning, men ikke lukker naturen ude.

Newline

Brug mønsteret i hegnet til at hænge blomsterkasser på midten, således kan du skabe mere hygge på terrassen. Lad et skråelement blive overgangen fra en højde til en anden og nyd udsigten udover haven.

Nostalgi

Da man i tidernes morgen begyndte at hegne haver inde, var det for at holde dyr ude eller inde. Nu til dags er hegnet med til at give haven en vis stemning, alt efter hvilket hegn du vælger. Med et Nostalgi hegn kan du nemt give haven et romantsik og tidsløst design.

Plankeværk

Byg et hegn til din have eller udestue. Du bestemmer alt fra skruerne helt ned til den sidste stolpe. Et plankeværk kan nemt være et af havens DIY projekter, og når hegnet står færdigt, lover vi, at du vil være stolt af dig selv. Plankeværk kommer i flere varianter, køb færdige Plankeværk moduler eller byg selv fra bunden.

Plus Klink Profilhegn

PLUS Klink profilhegnet er ideelt til at skabe en fleksibel, naturlig og tryg ramme om haven eller terrassen. Skal terrassen afskærmes, eller skal der være en oase med læ i haven?

Plus Klink Profilhegn

Brug mønsteret i hegnet til at hænge blomsterkasser på midten, således kan du skabe mere hygge på terrassen. Lad et skråelement blive overgangen fra en højde til en anden og nyd udsigten udover haven.

Port hegn

Lad det rustikke hegn med galvaniserede beslag danne rammen for et udekøkken. Ophængningsbeslag kan købes til, så du ikke skal på jagt efter andre smarte løsninger til ophæng. Hegnet er trykimprægneret og grundmalet sort.

Retro forhavehegn

Retro hegnet giver mulighed for selv at vælge, om havens indramning skal være lav og åben eller høj og lukket. Et højt hegn i siderne skærmer af til naboens indkørsel og den private baghave, mens en lavere udgave ud mod vejen giver et åbent udtryk, og gør det nemt at betjene de brede låger. En klassisk enkeltlåge er derimod nok til at entrere haven med cykel, trillebør eller favnen fuld af indkøbsposer. Stil lågen på klem som en åben invitation til venner og naboer.

Rom Hegn

Netop på grund af hegnenes enkle udformninger, er de også smukke i det almindelige villakvarter. Det rummelige hegn giver frit udsyn til den anden side af hegnet og fungere som en smuk udsmykning.

Rondo

Du kan også flytte hegnet direkte ind i din stilfulde have. Hegnet fås i 3 forskellige farver eller trykimprægneret og med låge og skråelementer, så der er helt sikkert en farve eller højde der passer ind i netop din have.

Rustik

Hvad enten du vil have en skyggekrog til brunchen, eller et privat hjørne til en drinksaften med veninderne, alt er muligt med Rustik hegnet. Hegnet findes i flere højder og farver, du kan derfor nemt skabe netop det uderum du har brug for i din have.

Silence

Inspirationen, der bl.a. er kommet fra vinduesskoddernes fine tegning, er med til at skabe et tæt udtryk der er velegnet til afskærmning i villahaver. De små sprækker i hegnet giver en åben atmosfære selvom du sidder bag et hegn. De skaber et privatrum, men tillader samtidig en fornemmelse af hvad der foregår på den anden side af hegnet.

Skagen Lux Hegn

Stakittet her danner fundament i manges tanker om et klassisk dansk stakit. Vi har set det helt tilbage i malerier omkring Skagens fiskermiljø i 1880’erne og vi kender det fra alle egne af Danmark. Hvem har ikke besøgt et sommerhus hvor dette stakit var en del af landskabet?

Slot forhavehegn

Gedigent trykimprægneret hegn, hvor materialet giver dig mulighed for at vælge farver, der passer til husets øvrige still.

Tokyo

Lad planterne få frit spil på et espalier, således får du en både romantisk og stilren oase i haven. Lad blomster i dæmpede farver og grønne blade danne et fantastisk uderum.

Vinesse forhavehegn

Netop på grund af hegnenes enkle udformning, er de også smukke i det almindelige villakvarter. Det rummelige hegn giver frit udsyn til den anden side af haven og fungerer som en smuk udsmykning.